Openingstijden Locatie Contact
x Zoeken

De praktijk

Pegasus Huisartsen is een groepspraktijk in Nijmegen-Oost. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, 5 assistentes, 4 praktijkondersteuners, een huisarts in opleiding en een praktijkmanager. Wij hebben regelmatig een stagiaire en medische studenten die de doktersassistentes ondersteunen.
We zitten onder één dak met de Pegasus Apotheek. Goede huisartsenzorg, laagdrempelig, dicht bij huis. Daar staan we voor.

Wijkgericht werken
Wij willen wijkgericht werken en hebben korte lijnen met andere hulpverleners in de wijk zoals de thuiszorg, fysiotherapeuten en de apotheek. Om die reden nemen wij alleen patiënten aan die bij ons in de buurt wonen, in Nijmegen-Oost / Hengstdal. Het gebied wordt begrensd door de Oranjesingel, de Groesbeekseweg en de gemeentegrens. Voor de huisarts is het prettig als patiënten in de wijk wonen, zodat de afstand tussen patiënt en praktijk niet te groot is. Als u verhuist buiten ons praktijkgebied zullen wij u vragen een andere huisarts te zoeken.

Huisarts van voorkeur
U kunt kiezen bij welke huisarts u een afspraak wil maken, de assistente zal vragen naar uw voorkeur.  Het heeft een meerwaarde als huisarts en patiënt elkaar kennen. Daarom is het verstandig om zoveel mogelijk bij dezelfde arts af te spreken, zeker in één ziekteperiode. In geval van spoed of als u niet te lang wilt wachten wordt u gezien door de arts die op dat moment het snelst beschikbaar is.

Praktijkfolder

MijnGezondheid.net