Openingstijden Locatie Contact
x Zoeken

Praktijknieuws

Vierdaagse Nijmegen, vrijdag 22 juli

In verband met de vierdaagse is de praktijk op vrijdagmiddag 22 juli vanaf 13.00 gesloten.

Woont u aan de westkant van de st Annastraat dan kunt u voor spoed bellen met tel nummer 024 3234659, praktijk Bottendaal.
Woont u aan de oostkant van de st Annastraat dan kunt u voor spoed bellen met tel nummer 024 3234656, praktijk Hypericon.

Vanaf 5 uur is de huisartsenpost alleen voor spoed bereikbaar op tel nummer 0900 8880.

Afscheid

Per 1 augustus aanstaande nemen wij afscheid van onze doktersassistente Lia Hendriks, zij gaat na vele jaren trouwe dienst genieten van haar pensioen. Zij wordt opgevolgd door Natascha de Gooyert

Babynieuws

Op 25 maart 2022 is Nora geboren. Nora is de prachtige dochter van onze Huisarts in Opleiding, Isabel Cornelisse.

Nieuwe website!

Zoals u ziet hebben wij een gloednieuwe website. Als u iets opvalt dat niet duidelijk is of niet werkt, laat het ons weten via het contactformulier . Dan kunnen wij het verbeteren.

Coronamaatregelen

  • Als u klachten heeft die kunnen passen bij Corona, dan moet u eerst een zelftest doen voordat u een afspraak op het spreekuur kunt maken.
  • Klik hier voor de digitale Corona zelftest 
  • De uitnodiging voor de vaccinatie krijgt u automatisch van de GGD. De huisarts heeft daar geen verdere geen informatie over.

Korte lontjes

Wij merken de laatste tijd dat veel mensen korte lontjes hebben. We zijn met zijn allen de Corona-crisis en de maatregelen ontzetten beu. Er wordt veel van ons gevraagd, er is veel onzekerheid en het geduld is op. Daardoor lopen de emoties soms hoog op, dat is lastig voor iedereen. Wij proberen onze patiënten allemaal zo goed mogelijk te helpen. De werkdruk is hoog, vooral voor onze assistentes. Wij vragen u om daar begrip voor te hebben. Probeer geduldig en vriendelijk te blijven, dat doen wij ook.

Huisarts in opleiding

Van 1 maart 2022 tot 1 september 2022 werkt Daan van Adrichem bij ons,  hij is arts in opleiding tot militair arts en doet zijn stage huisartsgeneeskunde bij ons. Zijn opleider is Radboud Meijerink.

Vanaf 1 september 2022 komt Isabel Cornelisse,  huisarts in opleiding,  weer terug van haar zwangerschapsverlof. Zij is bezig met het laatste jaar van de huisartsenopleiding, haar opleider is Ellen Herberts.